Yorum: Krıstın Hannah - Ateşböceği Yolu ( Ateşböceği Yolu #1 )

2/04/2014 12:50:00 ÖÖ


Sevmenin , sevilmenin  , aşkın , dostluğun , ailenin , anneliğin gerçek ve olağanüstü hikayesi.

TullyileKate Ateşböceği Yolu’nun vazgeçilmez ikilisi birbirlerine sonsuza dek dost kalma sözü vermiş iki genç kız.

Kate , kitap okuyarak vakit geçiren , arkadaşı olmayan liseye giden bir genç kızdır. Normal hatta sıkıcı bir hayat geçiren Kate , Tully’nin hayatına girmesiyle kendini okulun en popülerleri arasında bulur. Kate ve Tully herkesin imrenerek baktığı bir ikili olmuştur. Hayallerinde birlikte muhabir olduklarını düşünürler ama zaman çok çabuk ilerliyordur ve Kate muhabir olmak istemediğini anladığında Tully’i kırmamak için devam etmek zorunda kalır.



Tully’nin yanında hep arka plan olarak kalıyordur. Kendini gösteremiyordur . Sevdiği , aşık olduğu adam bile Tully ile ilgileniyordur.
Tully ise hayatını kariyerine adamıştır aşkın , ailenin onun için artık hiç önemi yoktur. Sadece habercilik .
624 sayfalık bu kitapta o kadar fazla olay yaşandı ki hangi birini yazacağımı bilemiyorum . Zaten yazsam okumayanlar için kötü bir durum olur. O yüzden direk kitabı okurken yaşadığım duygularıma geçiyorum.

Birbirlerini bulmuş iki dost artık her şey daha güzel olacak diye düşünürken hayatlarını , kararlarını değiştirecek olaylar yaşanır bunların en ağırı , beni gözyaşlarına boğan son 50 sayfadaki Kate’in başına gelenler.
Aslında son 50 sayfada Kate’in başına gelenler artık  her kitaptaki karakterin başına geliyor diyebiliriz ama Krıstın Hannah kelimelerle öyle güzel oynamış ki en ciddi insanın bile ağlamamasının imkansız olacağını düşünüyorum.

Eğer ağlamak ,  gülmek , gerçek dostluğun ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu kitabı okuyun !







Kitabı satın almak için : Kitap Sihirbazı
Puan: 4/5


Kitabın sonu ikinci kitabı gerektirmiyor ama yazarımız geride kalanlar hakkında bir kitap yazmayı da  uygun görmüş ‘’Ateşböceği Şarkısı’’

Benzer Yazılar

0 yorum

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe