Yorum: Histeri – Laura Lıppman

7/22/2013 01:51:00 ÖS

Yorum: Histeri – Laura Lıppman




    Bursa Kitap Merkezi’nden iyi bir indirimle elime ulaşan kitap . Arkasındaki Tess Gerıtsen yorumuda almama katkısı oldu.
Histeri, kökleri 30 yıl önceye dayanan aile dramıdır. Adları Heather ve Sunny Bethany olan iki kız kardeşin kaybolmasını konu alan kitap olay zinciri ve kurgusuyla büyülüyor.
30 yıl sonra kaybolan kardeşlerden Heather olduğunu iddia eden kırk küsür yaşındaki bir kadın olayı tüm ayrıntılarıyla bilmektedir. Trafik kazası geçirdiği için hastane tedavisinde olan kadın sigorta için adını söylemesi gerekince gerçek kimliği olmadığını yıllardır sahte kimlik sayesinde yaşadığını söylemektedir. Ama niçin önceden ortaya çıkmadığını anlatmamaktadır. Kendi hakkında bilgi vermekten kaçınan fakat olayı polisin bilmediği detaylarıyla bilen bu gizemli kadın kimdir ?
Sunny’nin öldüğünü ve hatta ayrıntılarıyla cesedin yerini söylemektedir. Cesed orda mı ?
Hayatta kalan tek aile üyesi anne Miriam ‘ı kızı görmesi için çağırırlar. Annelik iç güdüsü ile kızını tanıyabilecek midir ?
Tamamen kitabın son sayfalarını yönelik bir konu olduğu için zaman zaman sıkılabilirsiniz.
KEYİFLİ OKUMALAR!!!

Puanım: 6/10

  Laura Lıppman



Benzer Yazılar

2 yorum

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Kitap,hayal gücüne bilgi ve anlatım akıcılığı katıyorsa iyi buluş varsa elbette güzel olacaktır.Kullanılan dil de sayfa anlamı ile sürükleyici olmalı.Fantastik hayal gücü romanları %Yüzde miktar gerçek ve öğretici buluş ile değer kazanacaktır...Ama yazdığım iki romanımı sildim,harika dediğim halde sildim.Çünkü içinde olacak gerçek payı yüzdesi neticeyi olumlu etkilemektedir...ORHAN KIYAK...28.12.2016

    YanıtlaSil

Teşekkürler

Bumerang

Bumerang - Yazarkafe